Your reaction?
Angry Angry
0
Angry
Lol Lol
0
Lol
Love It! Love It!
0
Love It!
Nice Nice
0
Nice
Now I Know Now I Know
0
Now I Know
Sad Sad
0
Sad
Surprised Surprised
0
Surprised
Wow! Wow!
0
Wow!
WTF WTF
0
WTF

TERKINI : SIDANG MEDIA PERDANA MENTERI [6 JUN 2018]

Comments 48

  1. Hampir sejam berdiri, nampak sangat kepenatan tun,i think they pushing the working limit sbb banyak benda nak kena buat, Apa2 pun slowly pon takapa tak perlu nak rushing, Rakyat faham.. Pembangkang (BN) still doing the old fashion, Tapi tak termakan pun satu kata2 diorang..Selalu kata PR tak tunai janji, main issue agama, lagi pelik tetiba isu jakim tah mana plak datang tetiba..Kalau 100 hari tak tercapai makan masa sikit tak apa. Because almost that all rakyat nampak dan boleh menilai they are diong the right job,

  2. Malaysian we need to work hard & smart. Tun ….tqvvm is juz not enough. Pls take gud care. We ll pray & duas for ur health. Semoga d permudahkan, d berkati & rahmati. Amin.

  3. Tun we trust u..next time pls dont stand for long hours to explain.ur health is important.i suggest the protocal team next time arrange meeting in seated position to ease tiredness.We should respect him n his health

  4. tak sabar aku tunggu sidang parlimen pertama dengan tun buat pertama kalinya masuk parlimen selepas 15 tahun dan juga nak tengok muka pembangkang UMGOK terutamanya najib yang dah turun pangkat..hahaha…aku nak tengok siapa speaker baru juga?

  5. Apabila rakyat katakan tidak kepada rasuah….maka yg kaki terima rasuah pun x senang duduk….bersama sama kita hindarkan diri dr rasuah tidak kira apa bentuk.

  6. harap kjaan baru ambil tindakan kpd warga asing yg semakin ramai di KL sampai ada yg bukak bisnes sehingga memonopoli kawasan satu2 tempat. mereka datang sebagai pekerja atau jadi saudagar? apakah akan memberi kesan pengaliran Ringgit yang keluar yg akan melemahkan matawang kita? sampai ada warga asing yg dah ada kongsi gelap? apakah masih ada lagi unsur rasuah? apakah masih ada lagi unsur wang perlindungan? siapakah yg akan menggalas tanggungjawab ini?

  7. sebuatlah negara mana dr hujung ke hujung dunia..malaysia mencatat sejarah ada pm paling berusia dan kali kedua mentadbir.ALHAMDULILLAH

  8. Kepada Deputy Prime Minister Kak Wan . Tolong jadi Prime Minister untuk at least 1 year sebelum handover kepada Annuar. Break the glass ceiling that Rafidah tak sampai buat. Best time now or never ever. Sokong selama lama nya jika kak wan break glass ceiling.

Comments are closed.

log in

reset password

Back to
log in