Nabil pegang skrip sampai lunyai dalam The Hantus sebagai Pengarah Bersama | Alif Satar I MeleTOP


Apa Yang MeleTOP Episod 291

Subscribe Astro MeleTOP,
Episod penuh MeleTOP di Astro Go,

Nabil pegang skrip sampai lunyai dalam The Hantus sebagai Pengarah Bersama | Alif Satar I MeleTOP

Video credits to Popular on YouTube – Singapore YouTube channel





  • Your reaction?
    Angry Angry
    0
    Angry
    Lol Lol
    0
    Lol
    Love It! Love It!
    0
    Love It!
    Nice Nice
    0
    Nice
    Now I Know Now I Know
    0
    Now I Know
    Sad Sad
    0
    Sad
    Surprised Surprised
    0
    Surprised
    Wow! Wow!
    0
    Wow!
    WTF WTF
    0
    WTF

    Nabil pegang skrip sampai lunyai dalam The Hantus sebagai Pengarah Bersama | Alif Satar I MeleTOP

    Comments 49

    1. MELETOP best sebab host dia nabil dan lofa tanpa diorang MELETOP senyap dan tk meriah tambah pula bila guest yg "masuk air" mcm alif niπŸ˜‚

    2. Nabil dan Lofa tk ble d pisahkan…mereka pasangan pengacara trbaik abad ini…chemistry yg mereka bina brtahun tahun tkkn dpt d ganti oleh mana2 org…sgt2 kagum dgn mereka berdua…dari awal rancangan asyik senyum je tengok mereka ni…we love boths of u Lofa and Nabil 😘😘😘

    3. mohon lepas ni admin upload full interview setiap segmen, sbb lately semua tak full, kena download apps la apa la. kami yg xde astro ni kt youtube lah tmpt nk tgk huhuhu

    Comments are closed.

    log in

    reset password

    Back to
    log in